Vild med dans-sanger: Jeg har ondt i kroppen

Det populære tv-program Vild med dans skydes snart i gang, og de 12 par sveder lige nu i træningslokalet for at blive klar til showet.

Men de mange træningstimer kan være hårde for kroppen. Det kan sangeren James Sampson mærke.

- Man skal ikke være i tvivl om, at det er hårdt. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet så mange smerter i mine muskler. Jeg har ondt i benene, ryggen og ballerne. Men heldigvis er det også enormt hyggeligt og sjovt, siger han.

Det er særligt danseteknikken, der er en udfordring for den 44-årige kunstner. Selvom han har masser af musikforståelse, så mener han ikke, at det er en stor fordel.

- Det er jo helt ny verden, og jeg arbejder så hårdt for at lære det. Musikforståelsen hjælper måske med at holde takten, men jeg er vant til at synge på nogle andre takter, så jeg har svært ved at huske, hvornår jeg skal starte, griner han.

Den dansk-amerikanske sanger, der blev kendt i talentkonkurrencen "Stjerne for en aften", håber, at han får lov til at være med længe i danseprogrammet.

- Jeg vil virkeligt gerne se, hvordan jeg udvikler mig i programmet. Og så vil jeg også gerne nå at danse pasodoble og jive. Det ser simpelthen så sjovt ud, så det håber jeg, at jeg får lov til, siger han.

Lysten til at danse er ikke helt ny. For nogle år siden talte James Sampson og hans kone om at begynde til dans sammen. Det blev kun ved snakken, men nu håber sangeren, at han kan hive sin kone med til danseundervisning, når programmet er slut.

- Det kunne være fedt, hvis vi kunne starte til dans sammen, og jeg kunne lære hende et par ting, siger han.

James Sampson kan opleves på dansegulvet, når Vild med dans har premiere fredag den 11. september klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip