Vild med dans-stjerne har fået fjernet bryst: Enorm svær beslutning

Det startede med, at den professionelle danser, Karina Frimodt, fandt en knude i sit bryst, siden opdagede lægerne forstadier til brystkræft, og nu har hun fået bortopereret sit ene bryst. Det skriver Ekstra Bladet.

Det har været en svær beslutning for den 35-årige mor til to, der er kendt for sin deltagelse i Vilde med Dans, hvor hun senest dannede par med John Faxe.

Men Karina Frimodt er overbevist om, at hun gjorde det rigtige ved at få fjernet det ene bryst. Ikke mindst fordi det var den løsning, der bedst minimerede hendes risiko for at få kræft.

Den kendte danser har dog brugt en del tid for at forlige sige med tanken om kun at have et naturligt bryst. En virkelighed, der ikke helt spiller sammen med Karina Frimodts hidtidige ide om kvindelighed.

- Jeg er nok ret forfængelig, og jeg gik virkelig og følte, at det var et anslag på min kvindelighed. Jeg kunne ikke forlige mig med den tanke, at min krop skulle mangle det naturlige bryst. Men heldigvis havde jeg god støtte i min kæreste, Kasper, som slog fast, at det var fuldstændigt ligegyldigt, om mit bryst var kunstigt eller ægte, forklarer Karina Frimodt, der efterfølgende fik sit manglende bryst rekonstrueret, til Ekstra Bladet.

Både inden og efter Karinas store operation, der foregik på Rigshospitalet, er det væltet inde med beskeder og kærlige tanker fra danserne i Vild med Dans. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip