Vild med dans-vinder bruger baby som stand-in

For mindre end to måneder siden slog han alle konkurrenter af pinden og vandt Vild med dans sammen med sin partner, vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Samtidig blev Silas Holst i efteråret far til en lille pige, som han har sammen med sin mand Johannes Nymark og deres fælles veninde Louise Mahnkopf.

Der er dog ingen tid til hverken barselsorlov eller hvilen på laurbær for den populære danser. Mandag påbegyndte han nemlig prøverne til danseforestillingen "Dirty Dancing" i Tivoli.

Her skal Silas Holst gøre den legendariske Patrick Swayze kunsten efter i rollen som dansetræner Johnny Castle, mens rollen som Frances "baby" Houseman spilles af Mathilde Norholt.

Og hvad er da mere nærliggende for en nybagt far end at øve dansetrinene med sin egen private baby?

På billeddelingmediet Instagram har den stolte far onsdag lagt et billede op af sig selv, hvor han løfter sin knap fire måneder gamle datter over hovedet.

- Øver "løftet" med Baby. Den kommer til at sidde i skabet i morgen, skriver Silas Holst til billedet af den lille Maggie My, der svæver et stykke over farmands hoved.

I forestillingen medvirker desuden blandt andre Robert Hansen og Laura Drasbæk. Ligesom Mathilde Norholt trådte de deres første dansetrin, da de i henholdsvis 2007 og 2010 medvirkede i Vild med dans.

"Dirty Dancing" får premiere i Tivoli den 26. februar, hvor den spiller frem til 30. april. Forestillingen rykker herefter til musikhuset i Aarhus.

Newspaq

 

Dagens Gossip