Vild med Udeliv og Vild med Dyr klar igen næste år i Fredericia

To oplevelsesrige publikumsmesser på én og samme entrebillet. Det er forårstilbuddet fra Messe C Fredericia, når ”Vild med 2013” løber af stablen den 16.-17. marts næste år.

Vild med Udeliv

I Hal D er fokus rettet mod hus og have samt hobby-/fritidslandbrug. Her kan man møde spændende udstillere, som præsenterer og sælger det nyeste inden for planter, blomster, redskaber, havemøbler, drivhuse, terrassevarmere, udsmykning og meget andet.

Vild med Udeliv har et stærkt og varieret aktivitetsprogram. Oplev blandt andet foredrag med forfatter og tv-vært Signe Wenneberg, Jørgen Skouboe, blandt andet kendt fra tv-programmerne ”Nak & Æd” og ”Frilandshaven” samt Peter Bonde Poulsen, slotsgartner på Egeskov Slot og kreatør af Europas flotteste historiske have 2012.

Vild med Dyr

Vild med Dyr byder på masser af stande med dyr, foder, helse- og plejeprodukter, legetøj, bure, kosttilskud, akvarier, halsbånd og meget mere. De besøgende kan også finde eksperter som dyrlæger, hundemassører og trænere, som står klar med gode råd og vejledning om pleje, forsikring, træning, ernæring og adfærd.

”Vild med”-messen tiltrak sidste gang 10.000 besøgende.

 

 

 

Dagens Gossip