Vilde frierier: Disse 6 forskellige slår benene helt væk under bruden

Kirstine Petersen

|

27/11/2014

Dagens topnyheder

Mange par er til de helt enkle frieri, mens andre går ekstremt meget op i at planlægge begivenheden. Så meget, at det bliver til sensationer, der går verden rundt. 

Der er vel ligeså mange typer frierer, som de er typer af par. Fælles for dem alle er dog, at romantik og kærlighed er i centrum. Se blot disse seks meget forskellige typer af frierier, der alle slår benene fuldstændigt væk under bruden. 

1) Handy-mandens frieri: Byggede et møbel til formålet
Denne gut besluttede at bygge en reol til sin kæreste. Omkring 8:20 åbner hun den nederste skuffe i hans hjemmelavede gave, og gæt, hvad hun finder der: Noget, der overrasker hende mere end møblet - selvom det i sig selv er nok til at imponere hende, så hun bryder sammen i tårer.

2) Frieriet, der ikke kan overgås i vildskab
Først tror hun, han er hende utro, men så stikker alting helt af. Denne piges kæreste må siges at gå grundigt til værks. Han arrangerer noget nær verdens vildeste overraskelse, der inkluderer syngende betjente, en sur “elsker” og hundredevis af dansere. Se, hvordan det ender:

3) Sportsfolkets bejler: Overrasker hende midt i en optræden
Dansende tyre og cheerleaders indgår i det her frieri, som overrasker den kommende brud, Adiana, voldsomt. Hun virker chokeret og glad, men må hurtigt skynde sig ud, fordi frieriet foregår i en halvvej ved en basketball-kamp.

4) Teknikerens frieri
Denne fyr involverer et helt højhus og en masse lys i sit frieri. Kæresten ligner først en, der ikke magter situationen. Hun går væk og glemmer helt at sige ja.

5) Her kan selv fattige, studerende være med
Denne tegn-og-gæt-leg udvikler sig lettere anderledes, end hun regner med. Selvom en blyant og noget papir er alt, hvad der skal til, ser det ud til at virke.

6) Den musikalske
En noget skinger, men tilsyneladende sjov og meget passioneret karaoke-leg om kærlighed bliver endnu mere skinger, da gommen overrasker den kommende brud.

Der er fyldt med fantastiske frierier på nettet. Hvordan foregik jeres?