Vildt: Her overser ægtepar en bjørn foran deres hoveddør

Et ældre skotsk ægtepar fik sig deres livs forskrækkelse, da de var på ferie i Californien. Lige uden for deres ferielejlighed stod de ansigt ti ansigt med en vild bjørn. Men i første omgang overså den den totalt. .

Et overvågningskamera har fanget, hvordan Bob og Irene McKeown stille og roligt kommer ud af døren på ferieboligen i Pasadena. De bemærker overhovedet ikke det store dyr, som betragter dem på få meters afstand.

Bob McKeown fortalte en lokal tvstation, at han ikke anede bjørnen, var der, før han næsten havde hjulpet sin hustru ned til bilen. Her mærkede han noget op ad sit ben.

LÆS OGSÅ: Vanvittigt: Her tygger kæmpe bjørn på mands hoved

- Da jeg havde lukket bildøren for hende, vendte jeg mig rundt og råbte: Det er en bjørn. Det er en bjørn., forklarer han.

På overvågningsvideoen ser man, hvordan den skrækslagne mand fumler med nøglerne, mens han desperat forsøger at komme ind i huset igen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Det lykkedes heldigvis, og helt utroligt fik han ikke andre skader end en lille skramme, som kunne klares med et plaster.

Myndighederne har nu advaret beboerne i området om, at en bjørn opholder sig i nabolaget. Man vil forsøge at overvåge den, indtil den vender tilbage til mere naturlige omgivelser.

Se tv-indslag med overvågningsvideoen herunder: 

 

Dagens Gossip