Vildt populær: Dirty Dancing skal i Operaen

Med 155.000 solgte billetter er det den bedst sælgende teaterforestilling i Danmark nogensinde. Og den har ikke engang haft premiere endnu.

Derfor giver teaterproduktionsselskabet The One & Only Company nu fans, der ikke nåede at skaffe billetter til forestillingerne i Tivoli og Musikhuset Aarhus, endnu en chance for at opleve musicalen "Dirty Dancing" på dansk jord.

Selskabet har nemlig indgået en aftale med Operaen om, at musicalen i sommeren 2016 skal opføres 21 gange i det ikoniske operahus, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi er fantastisk glade og stolte over, at Det Kongelige Teater har inviteret os indenfor i Operaen i 2016. Vi kan love alle, der vil se eller gense denne romantiske kærlighedsmusical, en stor oplevelse i Operaens fantastiske scenerum, siger direktøren for The One & Only Company Jesper Winge Leisner.

Opsætningen i Operaen kommer til at være nøjagtig den samme som i Tivoli og Musikhuset Aarhus. Det betyder altså, at dansestjernen Silas Holst og Mathilde Norholt spiller de to hovedroller Johnny Castle og Frances "Baby" Houseman.

Foruden hovedrollerne medvirker kendte navne som Laura Drasbæk, Robert Hansen, Dick Kaysø og James Sampson også i den populære musical.

Billetterne til "Dirty Dancing" i Operaen blev sat til salg torsdag morgen.

I Tivoli har den frække musical premiere den 26. februar i år.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip