Vildt show starter i aften på TV3 Sport

Elo Christoffersen

|

04/09/2013

Dagens topnyheder

Sidste år tog Nitro Circus Live på den første turné i Europa med enorm succes og udsolgte billetter hele vejen igennem, mens det hele blev optaget til tv.

I dag begynder TV3 Sport at sende Nitro Circus Live - Life in the Circus. I denne dokumentarlignende udsendelse kan seerne følge Nitro Circus-folkene, når de udfører vanvittige stunts på deres europaturne – både foran og bag kulisserne.

Teamet kommer i nærkontakt med de forskellige kulturer i Europa og udfører spektakulære stunts i rendyrket Nitro-ånd. Blandt andet vil tilskuerne få glæde af scenarier, der spænder fra hundeslædekapløb i det nordlige Sverige til polokampe i London samt forbløffende racerløb på Red Bull Ring i Østrig.

Læs også: Danskerne trætte af firkantede TV-kanaler

Nitro Circus Live er en forbløffende forestilling udviklet af actionsportikonet og den 17-dobbelte X Games-medaljevinder Travis Pastrana.

Han har samlet 40 af verdens vildeste actionsportstjerner for at få dem til at udføre nogle af verdens vildeste og farligste tricks på motocross, BMX, skateboard samt en række skøre tingester, herunder en drikkevarekøler, en Barbie-bil, en trehjulet cykel, en indkøbsvogn, et boogie-board og meget andet for publikummet på Telenor Arena.

Indtil videre har forestillingen solgt langt mere end 750.000 billetter på globalt plan.

TV3 Sport vil sende otte afsnit i løbet af efteråret med start i aften klokken 20.

Se billederne nedenunder.....