Villa-fans laver hyldestsang til Jores Okore

Aston Villas bomstærke midterforsvarer Jores Okore bliver under klubbens kampe hyldet af Villas fans med en en speciel sang.

Hyldestsangen til den 22-årige dansker er inspireret af Dean Martins "That's Amore".

"When the ball's in the box, he's as strong as an ox, that's Okore", lyder en af stroferne, hvilket kan oversættes som "når bolden er i boksen, er han stærk som en okse, det er Okore".

Et andet sted i sangen synger fans'ene; "when you're sat on the floor but you thought you would score, that's Okore", eller på dansk; "når du ender på jorden, da du troede, at du skulle score, det er Okore".

Jores Okore er vild med sangen fra klubbens fans, der måtte undvære danskeren i Aston Villas midterforsvar gennem 14 måneder på grund af en korsbåndsskade.

- Jeg elsker sangen. Den er virkelig sjov. Jeg har set, at den går rundt på Twitter.

- Jeg er virkelig glad for, at de har lavet den sang til mig, siger Jores Okore til Aston Villas hjemmeside.

I interviewet fortæller danskeren, at fans'ene har været en af hans største motivationer under den lange skadesperiode.

- De har virkeligt været gode ved mig. Meget støttende. Især når man kommer som ny spiller til en klub og bliver skadet efter et par kampe, og de så ikke ser én igen.

- De måtte begynde at spørge sig selv, "hvad får vi ud af ham?"

- Men de bakkede mig alligevel op. Det motiverede mig til at komme tilbage så hurtigt som muligt, så jeg kunne komme ud at vise, at jeg ikke var blevet dårligere, siger Okore.

Aston Villa møder fredag på udebane Swansea i Premier League.

/ritzau/

.

Dagens Gossip