Villa i Kolding er den mest klikkede boligannonce

Elo Christoffersen

|

31/07/2013

Dagens topnyheder

En villa på Fjordvej i Strandhuse i Kolding er det hus, der er blevet klikket mest på i boligannoncer i første kvartal af 2013. Det skriver boligsitet boliga.dk.

Den 113 kvadratmeter store villa i Kolding, der tidligere var beboet af tidligere håndboldspiller, Lars Christiansen, er blevet set af 36.000 Boliga-brugere.

Daniel Aggers strandvejsvilla i Hvidovre nøjes med andenpladsen med lidt over 31.000 besøg.

Listen er domineret af boliger, som er ejet af kendte danskere, med  TV3-værten Jes Dorph-Petersens Hellerup-lejlighed på tredjepladsen og en række danskere med variende kendis-faktor på de efterfølgende pladser.

Danmarks ubestridt dyreste villa på Taarbæk Strandvej med en pris på 77,9 millioner kroner har modtaget over 22.000 klik, mens en af landets dyreste lejligheder på Strandgade i København har lokket 7.000 brugere forbi annoncen.

Region Sjællands mest sete boligannonce er en landejendom, der tidligere var ejet af søhelten Tordenskjold, mens Region Midtjyllands mest besøgte boligannonce er for enzym-milliardæren Ib Nymark Hegelunds pragtvilla i Risskov.

I Region Nordjylland er det den tidligere fodboldspiller Harald Nielsens sommerhus, der har trukket flest besøgende til, skriver boliga.dk.