Villa-manager ser fremskridt fra Helenius

Den danske angriber Nicklas Helenius scorede i lørdags sit første mål for Aston Villa, da han udlignede til 1-1 i pokalkampen mod Sheffield United.

Selv om scoringen i den sidste ende var værdiløs, fordi Villa skuffende tabte mod League One-holdet, regner manager Paul Lambert med, at succesoplevelsen kan sætte fut i den lange angriber.

- Hvis der er et plus efter nederlaget til Sheffield United, er det, at Nicklas gjorde det godt, da han kom på banen. Det var et godt mål, han scorede. Han har haft det lidt svært, siden han kom hertil, siger Paul Lambert ifølge Skysport.

Helenius skiftede til Premier League-klubben fra AaB i sommerpausen og har i det første halve år måttet nøjes med sporadiske indhop fra bænken.

Målene, som gjorde forwarden yderst populær i Nordjylland og omegn, er udeblevet - lige indtil kampen mod Sheffield United.

Nu kan der være flere på vej, håber Lambert.

- Når du er så ung, og du forsøger at tage at skridt op, kan det hurtigt gå den anden vej. Han er en virkelig god fyr, og målet vil gøre meget godt for hans selvtillid, siger Aston Villa-bossen.

Det sædvanlige førstevalg i angrebet, belgieren Christian Benteke, har ikke scoret siden midten af september, så flere Helenius-mål vil falde på et tørt sted.

Aston Villa møder mandag aften Arsenal hjemme på Villa Park.

/ritzau/

 

Dagens Gossip