Ville fuske sig til præmie i jysk fiskekonkurrence: Købte fangsten hos fiskehandler

En fiskekonkurrence i Jylland udviklede sig i weekenden til en 'lystfisker' i fuldt firspring og en anmeldelse om forsøg på bedrageri for 25.000 kroner. 

Konkurrencen blev afholdt af Ronnie Knappe, der ejer Grejbiksen i Trige lidt udenfor Aarhus. Starten på konkurrencen lød fredag kl. 12 og kørte til søndag med en samlet præmiesum på 120.000 kroner.

Men kort efter starten dukkede en af deltagerne op med to havørreder på hver omkring fem kilo, som han gerne ville have registreret.

Læs også: Danske lysfiskere efter vanvittig fangst

- De lignede bestemt ikke nogle, der netop var hevet op af vandet. Faktisk lignede de mest to frosne fisk, der havde været tøet op, siger Ronnie Knappe til dagens.dk. 

Da kontrollanterne konfronterede den angivelige lystfisker med mistanken, tilstod han kort efter. Men så skulle han pludselig på toilettet. 

- Så spørger gutten, om han må låne toilettet, hvilket vi sagde ja til. Efterfølgende skynder han sig ud foran vores butik og sætter i en sprint mod en ventende bil, der havde sat ham af lidt tidligere, siger Ronnie Knappe til dagens.dk, der dog ikke behøvede spurte efter ham. 

- Vi har jo hans navn og adresse fra hans deltagerbevis, så vi har indgivet en anmeldelse til Aarhus Politi, der har taget sagen op som en bedragerisag, siger Ronnie Knappe. 

Læs også: Dan Jørgensen: Lystfiskere skal smide gedderne ud igen

Han fortæller, at fiskene sandsynligvis havde været vinderfisk, der havde udløst en præmie på 25.000 kroner. 

- For 14 dage siden deltog han i en lignende konkurrence på Fyn, hvor han endte i top 10, så det er jo nærliggende at tro, at han også skulle have snydt der, siger Ronnie Knappe, der kalder det en sørgelig historie, og ærgelig for de mange mennesker, der møder op til fiskekonkurrencer for at hygge sig og have nogle gode dage. 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip