Vind en halv million til din virksomhed

Nystartede virksomheder, der arbejder på at udvikle nye, fysiske produkter, kan nu deltage i Danish Tech Challenge og vinde 500.000 kroner til videreudvikling af virksomheden.

Danish Tech Challenge er åben for ansøgninger frem til 1. juni, og vinderen modtager en førstepræmie på 500.000 kr. øremærket til udvikling af virksomheden.
Konkurrencen er den eneste i dansk regi, der er rettet mod tekniske iværksættere, der udvikler fysiske produkter. 

Læs også: Vi hylder de forkerte helte - et opgør med forgudelsen af Steve Jobs

Bag Danish Tech Challenge står rådgivnings- virksomheden Keystones og Scion DTU, der er landets største forskerpark. Konkurrencen støttes af Industriens Fond med 2,9 mio. kr.

”Vi er gået ind i Danish Tech Challenge, fordi vi ønsker at gøde jorden for fremtidens vækstiværksættere og samtidig skærpe konkurrencen i det eksisterende erhvervsliv. Vi har en klar forventning om, at projekterne i Danish Tech Challenge vil bidrage sub- stantielt til dansk iværksætterkultur, så vi kommer til at se markant flere vækstiværk- sættere i fremtiden, der kan være med til at skabe nye arbejdspladser,” siger Mads Lebech, adm. direktør i Industriens Fond i en pressemeddelelse.

Læs også: OECD: Iværksættere skal have det lettere

Deltagerne i konkurrencen tilbydes et fire måneders forløb i forskerparken Scion DTU henover efteråret 2014.
Hos Scion DTU glæder CEO Steen Donner sig til at byde deltagerne velkomne:

”I Scion DTU har vi stor erfaring med at hjælpe og rådgive eksisterende teknologi- tunge iværksættere. Med Danish Tech Challenge kan vi nu også bidrage i den tidlige fase af virksomhedernes levetid og give dem støtte og netværksadgang, der kan styrke deres chancer for succes. For os handler det om at bidrage til, at så mange af deltagerne som muligt har lyst til at blive en del af vores unikke miljø og udvikle sig til vækstvirksomheder,” siger Steen Donner.

Læs mere om Danish Tech Challenge her

 

Dagens Gossip