Vind en rejse for to til Miami: Big Big Money

Udgangspunktet for soundtracket er klart, tung vestkyst-hiphop med Dr. Dre som forbillede.

Lotto beskriver processen således: Vi sad og vendte forskellige muligheder – havde nogen hørt noget, vi kunne bruge, eller skulle vi hive fat i en producer, og hvad med tid og penge osv. Nu var det, at heldet smilede til os fra en helt uventet vinkel.

For pludselig meldte de to drenge, der lavede vores Behind the Scenes optagelser sig på banen med en soleklar udmelding: ”Det track laver vi!” Vi så nok lidt overraskede og måske endda noget skeptiske ud. Men ok, det skinnede igennem at deres drøm lå i musikken, så derfor fik de chancen – med en deadline til at levere musikken dagen efter. Klokken 18.00 forlod drengene settet, klokken 03.30 var de færdige med musikken, og ved morgenoptagelserne hørte vi det og blev vildt begejstrede.

"Big Big Money" var lige det track, vi drømte om.

Halen på historien er, at der kun er indspillet ca. et minut af sangen. Derfor spørger vi til jeres vildeste drømme, hvor den bedste skal udgøre handlingen, når drengene fra Nappyville skal skrive og indspille resten af sangen.

Hør sangen og se videoen nedenfor, del din drøm og vind en rejse til Miami for to.:

 
!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=8236587313923195391543431",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_8236587313923195391543431");

Denne artikel er sponsoreret indhold.

 

Dagens Gossip