Vingaard: Plet mod Brøndby skal vaskes væk

Det kribler i FC Nordsjællands midtbanespiller Martin Vingaard for at komme i gang igen med at spille om point, men han forudser en svær opgave søndag ude mod Silkeborg, der jagter sæsonens første sejr.

De seneste fire uger har kun budt på én vigtig fodboldkamp for FCN på grund af indlagte pauser i Superligaen - først for at hjælpe de danske hold i Europa og senest en landsholdstermin.

Den enlige superligakamp blev tabt 0-3 hjemme til Brøndby, og det gør længslen efter at spille igen ekstra stor.

- Vi har fået en fin sæsonstart, men der er ikke noget værre end at gå til landsholdspause med et nederlag.

- Og det gør det bare endnu mere paradoksalt, at vi tabte 0-3 til Brøndby i en kamp, hvor vi i en time spillede noget af det bedste spil, vi hidtil har leveret. Det er irriterende, og det var helt unødvendigt, siger Vingaard til klubbens hjemmeside.

- Derfor kribler det også ekstra efter at komme i gang igen og spille om point på søndag i Silkeborg. Vi er glade for de 10 point, vi har hentet i sæsonstarten, men facit er også, at de seneste to kampe kun har givet ét point, og det er ikke godt nok.

- Vi har masser af ting, der både kan og skal forbedres, og det arbejder vi på hver dag, siger han.

Vingaard har spillet samtlige 540 minutter i FCN's første seks superligakampe i denne sæson, og det samme har fem andre spillere gjort: David Jensen, Patrick Mtiliga, Pascal Gregor, Ivan Runje og Uffe Bech.

- Det føles godt at spille så mange kampe. Jeg kan mærke på kroppen, at det giver meget, og det er rart at føle sig i rigtig god form. Jeg synes også, at vi generelt har set fysisk stærke ud i slutningen af kampene.

- Når man spiller meget, flytter det også grænser. Især i de sidste minutter, hvor trætheden ellers kan melde sig, og det er allervigtigst at træffe de rigtige beslutninger. Det kommer ikke bare af kampene, men også den daglige træning, siger Vingaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip