Vinterferie: Her er de bedste film på Netflix til børn

Det er Flixnyt, der har kigget på de bedste børnefilm på Netflix, og der er masser af gode tilbud.

Her er er seks af de bedste film til ungerne - og en lang vinterferie:

Over Hækken: Animationsfilm fra Dreamworks der sikkert bliver et hit hos familiens yngste. Filmen handler om den uheldige vaskebjørn RJ, der stjæler fra en sovende gråbjørns forrådskammer. Bamsefar vågner dog under tyveriet og RJ må love bjørnen at fylde kammeret op igen – ellers vil han selv ende som en del af forrådskammeret. RJ får dog hjælp fra skovens dyr, som må bevæge sig ind mod forstaden for at skaffe mad.

De danske stemmer kommer fra blandt andre Søren Pilmark, Anna David, Ole Ernst og Anders Bircow, mens det er Bruce Willis, Jim Carrey og Avril Lavigne, der står bag stemmerne på originale sproget.  Selv om filmen er fra 2006, kan den sagtens ses her 8 år senere.

Biler 2: Pixars animationsfilm fra 2011. Dette er efterfølgeren til ‘Biler’ fra 2006. Racersuperstjernen Lynet McQueen og hans uheldige ven, kranbilen Bumle vender tilbage og denne gang drager til Europa og Asien for at finde ud af, hvem der er verdens hurtigste bil. Pludselig er Bumle dog involveret i et internationale spioneventyr.

Handlingen i 2′eren lever ikke helt op til den fantastiske 1′er, men den er bestemt ikke kig værd. Fantastiske animationer og med god humor.

Se også listen over: De bedste film på Netflix

Happy Feet: Oscarvindende animationsfilm fra 2006. Vi er nu havnet på Antarktis hos de stolte kejserpingviner, hvor en mage for livet findes ved at pingvinerne synger, så hjerterne slår klik. Desværre kan den unge pingvin Mumle ikke synge – han har faktisk ikke en tone i livet. Til gengæld har han et usædvanligt talent: Han kan steppe!  Men er det nok til at komme frem som pingvin og finde en mage?

Fantastisk musik – måske lidt for meget for de yngste, men en virkelig flot film.

Kong Fu Panda: Dreamworks animationsfilm fra  2009.  Den store og klodsede panda, Po er en kæmpe Kung Fu-fan, hvilket ikke stemmer særlig godt overens med hans job i sin families nudelrestaurant. Pos drømme bliver til virkelighed, da skæbnen udvælger ham til at træne sammen med sine Kung Fu-idoler under ledelse af læremesteren Mester Shifu. Men før de ved af det, er den hævnfulde og forræderiske sneleopard Tai-Lung på vej mod dem, og det er nu op til Po at forsvare alle mod truslen.

LEGO Batman – The Movie: Kender du spillet LEGO Batman 2, så vil du mere eller mindre også kende handlingen i denne film. Det er nemlig handlingen i spillet, der er lavet om til film og så er der tilført dansk tale, hvilket bestemt gør filmen til en rigtig god oplevelse for familiens yngste. De stive LEGO figurer bliver i den grad levende og handlingen er god. Bestemt værd at se for alle LEGO superhelte fans.

Far til fire – Tilbage til naturen: Filmen fra 2011 er den femte af de nye “Far til fire”-film. Denne gang sættes fars evner i friluftslivet  på prøve, da familien tager på weekendtur til Sverige. I ‘Far til fire’ vender alle de velkendte karakterer tilbage. Forvent ikke at blive blæst bagover af et fantastisk plot og eminente skuespilpræstationer. Til gengæld er der statsgaranti for harmløs familiehygge.

Leveret i samarbejde med Flixnyt.dk.

 

Dagens Gossip