Virgin er klar til at sende dig på rumfart "om få måneder"

De første 700 billetter er allerede solgt, og i løbet af bare få måneder vil Virgin Galactic sende den første betalende gæster en tur i rummet.

Milliardæren og Virgin Group-stifteren Richard Branson løftede en del af sløret for rumfartsplanerne, da han talte ved en konference på Institute of Directors i London. Det skriver Independent.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

På trods af en stykpris på 200.000 dollars for en tur, der i første omgang ikke vil vare længere end et par timer, har folk nærmest stået i kø for at blive blandt de første, som kommer på det kommercielle fartøj ud i rummet.

Blandt navnene på listen finder man Angelina Jolie, Ashton Kutcher og Stephen Hawking. De har alle tre fået tildelt en af den første pladser ombord på rumskibet SpaceShipTwo. Jomfrurejsen er dog reserveret til Branson og hans egen familie.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Richard Branson serverer drinks iført kjole og make up

- Kun 500 personer har nogensinde været i rummet. Vi sender det samme antal afsted i løbet af det første år, fastslog Branson.

Den 63-årige milliardær har iøvrigt også planer om at skabe fly, som kan bringe passagerer fra London til Australien på bare to timer.  

 

Dagens Gossip