Virkelighedens Peter Pan: Han ligner en på 10, men han er langt ældre

Mange har nok løftet øjenbrynet en enkel gang, hvis de har set Hyomyung Shin drikke øl, tage på natklub og på dates med unge kvinder. Men der er faktisk ikke noget underligt ved, at den lille dreng med de friske kinder og den lyse stemme gør ting, som langt ældre mænd burde gøre.

På trods af sit unge ydre er Hyomyung Shin nemlig 26 år gammel.

Læs også: Disse steder på din krop ældes hurtigst

Den sydkoreanske mand lider af Highlander Syndrom, der forhindrer hans krop i at ældes fysisk. Derfor har den voksne mand heller aldrig ramt puberteten, skriver Daily Mail.

I en lokal dokumentar viser Hyomyung Shin, der bliver kaldt den koreanske Peter Pan, sin plakat af Scarlett Johansson på sit værelse og fortæller, hvordan han ønsker sig at møde en smuk kvinde en dag. Senere tager han på en date med en unge kvinde, som bliver chokeret over at høre hans alder.

Læs også: Par ældes med 100 år på få timer: Deres reaktioner er fantastiske

I filmen ser man også den unge mand få et makeover i et forsøg på at få ham til at ligne den 26-årige mand, han er - men uden det store held.

Hyomyung Shin udviklede sig normalt i sin barndom, men pludselig holdt han op med at vokse. På trods af sin sygdom fortæller læger, at han ellers er sund og rask.
 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip