Virksomheder forærer ladcykler til institutioner

En række børnehaver, vuggestuer og dagplejere i landets kommuner kan se frem til nye oplevelser på tre hjul – uden at skulle bekymre sig om økonomien. De får nemlig køretøjerne foræret af lokale virksomheder, som til gengæld får iøjnefaldende reklameplads på ladcyklernes bokse.

En del virksomheder har allerede taget ideen til sig. Når de lokale institutioner bruger de reklamefinansierede ladcykler til ture rundt i lokalområder, viser de sig nemlig som en miljøbevidst virksomhed, som gerne vil gøre noget for trivslen i samfundet. Samtidig kan virksomhedens profil på ladcyklen ses på kryds og tværs i lokalområdet – og der er ’vedvarende energi’ i annoncering på ladcyklerne. Ladcyklernes reklamer er synlige i landskabet i hele cyklens lange levetid. Konceptet kommer dermed ikke kun børneinstitutioner, ramt af nedskæringer, til gode. Den giver samtidig de lokale erhvervs-drivende chancen for at markedsføre sig på en lidt grønnere måde – bakket op af lokal PR-dækning.

En promotion-aftale til gavn for både lokalområde, virksomhed og institution

Foreningen Institutionscykel.dk startede sit nye koncept i Helsingør og nu breder fænomenet sig over hele landet. Konceptet er blevet godt modtaget af lokale virksomheder som bl.a. KBH Tegn & Byg i Tikøb, Helsingør Ventilation i Helsingør, Coloplast i Humlebæk og Nykredit i Helsingør, som alle selv har valgt hvilken institution, de vil støtte. Institutionscykel.dk er også etableret i Jylland og har kontakter til kommuner over hele landet.

I Nordsjælland glæder centerdirektør, Mette Jevanord, fra Nykredit i Helsingør sig over muligheden for at gøre livet i institutionerne lidt sjovere.

- Det er et super fint projekt, og vi er glade for at markedsføre banken på en ny og anderledes måde og for at kunne hjælpe institutionerne, som ofte har en streng økonomi, siger hun.

Med regnslag og regncover er ladcyklerne til fire børn forberedte til at rykke ud i vejr og vind og sikkerheden er i orden med refleksveste og sikkerhedsseler.

 

Dagens Gossip