Vittinghus overvandt genstridig kineser

Efter en blandet dansk badmintondag i Ballerup Super Arena var det singlespilleren Hans-Kristian Vittinghus' opgave at slutte dagen med et smil på læben.

Og her skuffede den 10.-seedede dansker ikke. Efter en sejr i to sæt over Hsu Jen Hao fra Taiwan kunne Vittinghus lade sig hylde af de tilskuere, der havde valgt at blive i hallen til den bitre ende.

De fik et særdeles tætspillet første sæt at se, hvor de to spillere fulgtes ad indtil 16-16. Herefter trak den stærke dansker fra, og han vandt sættet med 21-17.

Andet sæt blev til gengæld en noget mere overkommelig opgave for Vittinghus, som han sikkert vandt med 21-11. Og danskeren var naturligt tilfreds efter sejren.

- Jeg er meget tilfreds med andet sæt, hvor jeg spiller væsentligt bedre end i første. Jeg får mere ro på, fordi jeg har vundet det første sæt, og så kan jeg løsne mere op, siger Vittinghus, der lover, at han har mere i posen til de kommende dage.

- Jeg kunne godt have spillet bedre, men det er også dumt at brænde det hele af i første runde. Jeg er meget tilfreds, og jeg er glad for sejren mod en god modstander, der tidligere har slået top 10-spillere, siger Hans Kristian Vittinghus.

I anden runde venter belgiske Yuhan Tan, som danskeren skal møde onsdag eftermiddag.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip