VM er kun en lille faktor i Grigels fremtidsplan

Udsigten til VM i kvindehåndbold på hjemmebane i december er en af de faktorer, der spiller ind i overvejelserne for landsholdsspilleren Lotte Grigel, som torsdag fik besked om, hun frit kan forlade Team Esbjerg til fordel for en udenlandsk klub efter en trænerkonflikt.

Det vigtigste er dog, at Grigel-lejren finder en optimal løsning, som også er holdbar på længere sigt.

Det siger håndboldrådgiver Christian Henriksen, som Lotte Grigel har hyret som konfliktløser i forbindelse med tvisten mellem Grigel og Team Esbjerg.

- Det er klart, at det er en fordel i forhold til VM, hvis Lotte spiller i sin klub, og det kigger vi selvfølgelig også på. Hun skal have mest mulig ud af sin karriere, og hun skal have det godt.

- Det er i alles interesse, og vi kortlægger nu, hvordan det kommer til at ske, så fremtiden bliver mest optimal både på kort og lang sigt.

- Men vi har ikke nogen deadline, for vi skal ikke tage en forhastet beslutning. Arbejdet skal gøres ordentligt, siger Christian Henriksen.

Tvisten mellem Grigel og Team Esbjerg udspringer af, at Grigel mener, at cheftræner Lars Frederiksen har givet hende for lidt spilletid.

Det har blandt andet ført til, at Grigel rejste hjem alene fra en pokalkamp i Odense og efterfølgende ikke stillede op til en kamp mod Team Tvis Holstebro. Heller ikke torsdag var Grigel i aktion i Esbjergs sejr over Nykøbing Falster Håndbold.

Selv om landsholdsspilleren ikke kan få lov til at skifte til en anden dansk klub, så vil der her midt i sæsonen formentlig være flere interesserede udenlandske bejlere, siger Christian Henriksen.

- Vi arbejder først og fremmest med at løse den konkrete sag i Esbjerg, men det er klart, når man er en dygtig spiller som Lotte Grigel og spiller på landsholdet, så er man interessant for mange.

- Alt andet vil være unaturligt. Så må tiden vise, hvilke muligheder der er, siger rådgiveren.

Christian Henriksen har ingen kommentarer til, hvor vidt Lotte Grigel stadigvæk er i spil til at fortsætte i Esbjerg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip