VM-femteplads stiller ikke Mikkel Hansen tilfreds

Mikkel Hansen er klar til at evaluere VM-slutrunden i Qatar efter lørdagens 28-24-sejr over Kroatien, som sikrede de danske håndboldherrer en femteplads.

Men selv om backen ser en positiv udvikling i holdets præstationer, så sætter han undervejs i evalueringen en ting helt på plads.

- Nej, jeg er ikke tilfreds. Vi blev nummer fem. Vi er jo ikke tilfredse med at blive nummer fem. Men jeg er tilfreds med de to sidste kampe, siger Mikkel Hansen.

De sidste to placeringskampe gav sikre og overbevisende sejre over Slovenien og Kroatien samt en plads i OL-kvalifikationen.

- Vi er som hold inde i en proces, og når man er det, så må man tage imod de her to kampe med kyshånd til at forbedre os i den måde, som Gudmundur (landstræneren, red.) gerne vil have.

- Det er i forhold til forsvar og angreb, hvor vi kan blive endnu skarpere. På den måde er det superfedt, at vi kunne spille to kampe mod så gode hold som Slovenien og Kroatien.

- Så det var godt at se, at folk kunne motivere sig til det. Og jeg synes, at vi spillede en rigtig fornuftig håndboldkamp, siger Mikkel Hansen.

Der er blevet begået fejl i flere af kampene - blandt andet i de to uafgjorte kampe i gruppespillet mod Argentina og Tyskland samt i kvartfinalenederlaget til Spanien, og de skal så vidt muligt ryddes af vejen.

- Jo længere turneringen er skredet frem, jo bedre står det til for alle både på og uden for banen. Folk er blevet mere og mere sikre på deres roller.

- Vi har lavet færre fejl - færre personlige fejl. Selvfølgelig sker der fejl, det sker på dette niveau. Men det handler om at minimere dem, og det er vi blevet bedre til, siger Mikkel Hansen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip