VM i Danmark: Badmintonstjerne prøver at glemme skade

Under normale omstændigheder vil den malaysiske badminton-verdensstjerne Lee Chong Wei være klar favorit i herresingle, uanset hvilken turnering han stiller op i.

Men sådan er det ikke nødvendigvis, når VM mandag skydes i gang i Ballerup Super Arena.

Den øjeblikkelige verdensetter er nemlig kommet til VM efter at have døjet med en lårskade, og det er Lee Chong Weis første turnering i et stykke tid. Han er derfor meget forsigtig med at love for meget, inden VM går i gang.

- På grund af min muskelskade er jeg ikke 100 procent klar. Jeg vil selvfølgelig prøve at gøre mit bedste, og forhåbentlig glemmer jeg min skade, når jeg kommer i gang med kampen, siger Lee Chong Wei.

Skulle seedningen holde, står Lee Chong Wei til at møde danske Jan Ø. Jørgensen i en eventuel semifinale.

Selvom verdensetteren indrømmer, at han har stor respekt for danske Jørgensen, vil han alligevel ikke tænke så langt endnu.

- Da det er min første turnering efter min skade, så vil jeg ikke tænke på en semifinale endnu. Jeg vil hellere prøve at tage en kamp ad gangen, og først skal jeg fokusere på min førsterunde-kamp, siger Lee Chong Wei.

Den malaysiske verdensstjerne åbner VM mandag, hvor han skal møde sydkoreanske Lee Dong Keun.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip