VM i malkning ramt af dopingskandale

Det var aldrig set før, da årets vinder af VM i malkning, italienske Gianmario Ghirardi, malkede 8,7 liter mælk ud på to minutter.

Men som det er med så meget, så er der altid nogen, der har svært ved at tro på mirakler. Det skyldes at de tre deltagere, der endte på podiet, alle malkede over syv liter på to minutter. Den hidtige verdensrekord var nemlig hele to liter lavere. Det skriver Metro.

Det har fået sidste års verdensmester, Maurizio Paschetta, til at rette en heftig kritik af den manglende dopingkontrol til konkurrencen.

- For en konkurrence på dette niveau havde jeg forventet en seriøs anti-doping kontrol af både køer og malkere for at beskytte dyrene og for at få en gennemsigtighed af toppositionerne.

Den kritik køber arrangørerne af verdensmesterskaberne dog ikke.

- Vi tjekkede køerne for alle former for manipulation inden konkurrencen, og der er otte dommere, siger vicepræsidenten for konkurrencen til i100.

Det næste spørgsmål, der rejser sig, er, hvilket præstationsfremmende produkt, der eventuelt kan fremme mælkeproduktionen hos en ko. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip