VM-joker på bænken: Havde håbet på spilletid

Ekstraindkaldte Camilla Dalby er ærgerlig, men har trods alt ikke mistet modet, efter at hun slet ikke kom på banen i VM-kvartfinalen mod Tyskland onsdag aften.

Dalby, der så de første seks kampe på tv-skærmen hjemme i Danmark, pakkede tirsdag sine ting og fløj med kort varsel til Serbien for at agere hemmeligt våben mod tyskerne.

Men i stedet for at sende sine vanlige kanonkugler af sted fra højre back kom Buducnost-spilleren til at sidde samtlige 60 minutter på udskiftningsbænken.

- Jeg er lidt overrasket over, at jeg ikke fik spilletid. Når jeg nu var rejst herned, havde jeg da håbet. Men der er stadig en mulighed i semifinalen morgen, siger Camilla Dalby.

- Jeg håber, at Jan Pytlick er tryg ved at sætte mig ind. Jeg er selvfølgelig ikke rigtigt inde i turneringen, og det er en udfordring at komme ind midt i det hele. Men jeg havde håbet at komme ind og mærke turneringen i går, lyder det fra langskytten.

Pytlick gjorde før kampen mod Tyskland klart, at holdet i forvejen var godt besat på højre back, hvor Line Jørgensen og Louise Burgaard normalt hører til holdets største profiler.

Men landstræneren havde set taktiske muligheder mod det sædvanligvis flade tyske forsvar, og her kunne Dalbys skudstyrke blive et våben.

Sådan gik det ikke, og nu har den nytilkomne i stedet tid til at se tilbage på et par hektiske døgn.

- Det har selvfølgelig været lidt turbulent. Den ene dag sidder man hjemme i sofaen, og 12 timer efter står man hernede.

- Jeg vidste godt, at jeg blev hentet herned som supplement, det havde jeg fået at vide, da jeg blev indkaldt. Jeg føler, jeg kan bidrage, men det kræver, at man får spilletid og får spillet sig varm, siger Camilla Dalby.

Næste mulighed for turneringsdebut er fredag aften i semifinalen mod Brasilien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip