VM-jokeren er landet: Ikke sjovt at sidde hjemme

Venstrehåndsskytten Camilla Dalby deltager tirsdag eftermiddag i sin første træning med håndboldlandsholdet, der i Beograd forbereder sig på onsdagens VM-kvartfinale mod Tyskland.

Hun kommer med en bagage, der indeholder 102 landskampe og næsten 300 mål. Hun var med i hele optakten til VM, men da den endelige trup blev udtaget, røg Dalby altså ud.

Nu er hun imidlertid tilbage.

- Det har ikke været sjovt at sidde derhjemme. Men jeg har prøvet at få det bedste ud af det. Jeg bor ikke i Danmark længere, så jeg har fået set venner og familie. Men jeg vil selvfølgelig helst være her, siger Camilla Dalby.

Den tidligere Randers-spiller, der nu optræder for Buducnost i Montenegro, håber at kunne tilføre noget, som den unge trup ikke har for meget af i forvejen: Erfaring.

- Jeg har spillet Champions League i mange år, så jeg håber, at jeg kan komme ind og bidrage med lidt rutine, siger Camilla Dalby.

- Ellers skal jeg være en skudtrussel, og jeg synes også, jeg har et godt blik for stregspillet. Når jeg har siddet hjemme og set kampene, har jeg syntes, at vi godt kunne få meget mere gang i det, for vi har gode stregspillere, siger Camilla Dalby.

Hun har naturligvis siddet klistret til skærmen, når Danmark har spillet de seks første kampe i turneringen.

- Spillet har været lidt svingende. Mod Brasilien faldt det hele lidt sammen, men pigerne viste mod Montenegro, at det kan godt være, at der er fejl, men det er lige meget, hvis man bare kæmper og fighter, siger Camilla Dalby.

Hun får turneringsdebut mod tyskerne onsdag aften klokken 20.15.

/ritzau/

 

Dagens Gossip