VM-spillerne vil have mere: Vi er slet ikke tilfredse

En blanding af eufori og ophobning af adrenalin har ødelagt nattesøvnen for hovedparten af de danske VM-spillere efter søndagens store bedrift mod Montenegro.

Men det er nu ikke kun på grund af træthed, at stemningen dagen derpå ikke er voldsomt løssluppen i den danske lejr. Det skyldes snarere, at spillerne ikke mener, de har opnået noget som helst, før de står med en medalje om halsen.

- Vi har hele tiden villet i semifinalen. Det er fint med officielle mål om en kvartfinale, men det, vi brænder for, er at vinde noget metal, siger Ann Grete Nørgaard.

- Vi er overhovedet ikke tilfredse eller laidback, fordi vi har slået Montenegro. Nogen siger, at nu er I i kvartfinalen, nu kan I bare spille frit. Ja ja, men vi spiller altså for at vinde, lyder det fra den hurtige venstrefløj.

Så selv om det mål, som landstræner Jan Pytlick inden VM havde udstukket om en plads i top-8, blev nået i den dramatiske kamp mod europamestrene søndag, er der lang vej, før spillerne er tilfredse med det, de har opnået.

Holdet var også på semifinalekurs ved sidste års EM, men snublede til sidst mod Serbien, og den oplevelse skal ikke gentage sig på onsdag i kvartfinalen mod Tyskland.

- Vi vil alle sammen så gerne i den semifinale, vi vil være med, hvor det er sjovest. Vi var så tæt på sidste år, så vi skal selvfølgelig have forberedt os på Tyskland.

- Det er et rigtig godt hold med rigtig mange gode spillere. Men vi har mødt nogle gode hold ved VM og fået dem lukket ned. Det kan vi gøre igen på onsdag og så helst få skruet lidt ned for fejlene, siger Ann Grete Nørgaard.

Sammen med resten af den danske trup kan hun for første gang i turneringen se frem til to dage i træk uden kamp inden mødet med tyskerne onsdag aften.

/ritzau/

 

Dagens Gossip