Volbeat læsser tourbussen med kvinder og børn

Med 150 danske og internationale koncerter på et år er kvalitetstid med familie og venner begrænset for medlemmerne af det danske metalband, Volbeat.

Løsningen har rock-drengene fundet ved simpelthen at invitere kærester, koner og børn med på turné.

- Det er rigtig hyggeligt. Det betyder jo, at man lige får nogle fridage, hvor man også kan komme ud og opleve nogle ting sammen med kæresten, fortæller forsanger og guitarist i Volbeat Michael Poulsen.

Selvom han ikke selv har børn, er Michael Poulsen ikke ked af at have bandkammeraternes små poder med i bussen.

- Ungerne synes jo også, det er sjovt at komme ud og se det store udland, siger han.

Der er dog én regel:

- Vi har aftalt, at vi kun må tage dem med to uger ad gangen. Det fungerer bedst sådan. Vi er jo også nødt til lige at koncentrere os, om det vi skal, siger han.

Et rockband på turné klinger for de fleste nok mere af fest og farver end af familieidyl. Men de to ting kan sagtens forenes, mener den garvede rockstjerne.

- Jeg har spillet musik, siden jeg var 16, og nu er jeg 39. Så alle de der klichéer, fester og damer og masser af sprut, dem har vi udlevet. Det har ligesom haft sin tid, fortæller Michael Poulsen og fortsætter:

- Det har været sjovt, men på et tidspunkt bliver det bare lidt forudsigeligt. Så begynder familielivet af få en større betydning. Det er vigtigt for os, at vi ved, vi har noget at komme hjem til, Så vi ikke føler os fuldstændig rodløse derude, siger han.

Når forsanger, Michael Poulsen endelig er hjemme i parcelhuset i Hvidovre, nyder han derfor at være alt andet end "ham fra Volbeat".

- Når vi er ude og spille, skal vi virkelig være på hele tiden. Så når jeg endelig kommer hjem, er det rart at kunne smide den der arbejdshat og sige: I dag handler det altså om grillen og græsslåmaskinen, siger Michael Poulsen.

De nye prioriteter og den mere modne livsstil, kan heller ikke helt undgå at smitte af på musikken.

- Selvfølgelig er det med til at inspirere, når man skriver. Det hele handler jo om erfaring og oplevelser, siger Michael Poulsen.

Erfaring som far for sit eget barn er imidlertid ikke en af de oplevelser, den ukronede rockkonge går og drømmer om.

- Volbeat er mit lille barn, og det passer jeg på. Og så har jeg min hund, Oliver. Han er ikke med på tour, det ville være for stressende for ham. Men når jeg er hjemme, har jeg ham med overalt, siger han.

Volbeat spiller blandt andet i Horsens og på Refshaleøen i løbet af sommeren.

Newspaq

 

Dagens Gossip