Vold mod blomsterpige i Søborg: Blev tæsket og seksuelt befamlet af kunde

I en blomsterhandler på Søborg Hovedgade nord for København udspillede der sig fredag aften et drama, da en mand forsøgte at forgribe sig på en kvindelig ansat og efterfølgende slog hende, da hans tilnærmelser blev afvist.

Det oplyser politiet.

- En ekspedient blev fredag aften udsat for vold af en person, der kom ind i butikken. Først blev hun udsat for blufærdighedskrænkelse, da manden forsøgte at beføle hende, og derefter for vold, da hun afviste ham, siger Jens Yndgaard, vagtchef ved Vestegnens Politi, til Ritzau.

- Hun har fået flere slag i ansigtet og blev kørt på skadestuen, hvor hun modtog behandling. Hun har ikke brækket noget, og hun er udskrevet, siger Jens Yndgaard tidlig lørdag morgen.

Den 41-årige kvinde var alene i butikken, da manden dukkede op klokken 18.40 fredag aften.

Og offeret kender gerningsmanden, der dog er på fri fod.

- Vi leder efter gerningsmanden. Vi ved, hvem han er, og vi opfordrer ham til at henvende sig til politiet, hvis han ikke vil efterlyses i offentligheden, siger Jens Yndgaard.

Vagtchefen vil ikke uddybe, hvordan kvinden og overgrebsmanden kender hinanden, men der er ikke tale om en tidligere kæreste.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip