Voldelig badmintonspiller udelukket i to år

Den thailandske badmintonspiller Bodin Issara har modtaget den første straf, efter at han for nylig overfaldt en modstander under finalen i herredouble ved Canada Grand Prix.

Bodin Issara er af Thailands badmintonforbund (BAT) blevet idømt to års karantæne for udåden.

- Alt, hvad vi har arbejdet for i 60 år, kollapsede på grund af én person. I mine seks årtier i sporten har jeg aldrig set en mere voldelig sag end denne, siger BAT-præsidenten Charoen Wattanasin ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Publikum ved finalen så måbende til, da Bodin Issara i herredouble-finalen gik fuldkommen amok over for modstanderen Maneepong Jongjit, som han tidligere har dannet par med.

Parret nåede kvartfinalen ved OL i London sidste år.

Maneepong Jongjit, som er blevet idømt tre måneders karantæne, indledte balladen, da han med sin ketsjer ramte Bodin Issara i hovedet.

Herefter jagtede den rasende Issara sin tidligere doublemakker gennem hallen, før han med en rugbytackling sendte ham i gulvet og slog og sparkede ham.

Både Bodin Issara og Maneepong Jongjit kan se frem til yderligere sanktioner fra det internationale badmintonforbund (BWF), som i øjeblikket undersøger affæren.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip