Voldsmænd sprængte trommehinder og brækkede næse på offer

En 36-årig mand fra det sydlige Djursland fik en særdeles hårdhændet behandling, da han tidligere på ugen blev opsøgt af flere voldsmænd.

Blandt andet fik han sprængt sine trommehinder.

Østjyllands Politi har nu anholdt to mænd i sagen, og fredag eftermiddag besluttede en dommer ved Retten i Randers at varetægtsfængsle dem begge frem til 15. april.

- Vi mener, at der er medgerningsmænd på fri fod, sagde politikommissær Thomas Hinge til Ritzau.

Af den grund blev grundlovsforhøret holdt for lukkede døre.

Overfaldet skete tirsdag aften, hvor manden blev opsøgt på en adresse på det sydlige Djursland. Thomas Hinge ønsker af hensyn til efterforskningen ikke at oplyse nærmere om, hvor overfaldet fandt sted.

Ud over de sprængte trommehinder blev den 36-årige mand så hårdt medtaget, at han ifølge politiet brækkede næsen og fik slået flere fortænder løs.

De to mænd, som politiet har sigtet i sagen, er 19 og 22 år gamle.

Østjyllands Politi har i det seneste års tid haft flere sager om grov vold på det sydlige Djursland. I februar faldt der dom i en af sagerne, som drejede sig om flere tilfælde af grov vold i Ebeltoft.

I et af tilfældene trængte ni unge, der er i alderen 18 til 32 år, 24. marts ind i en lejlighed i Ebeltoft iført maskering.

Her brugte de blandt andet knive, knojern og køller til at overfalde tre personer, der opholdt sig i lejligheden.

Et af ofrene blev slået med både slagvåben og knojern, ligesom han blev stukket i siden af kroppen. Det resulterede blandt andet i en sammenklappet lunge, lyder det i anklageskriftet.

Mens overfaldet stod på, gennemrodede de unge mænd lejligheden og røvede tilsyneladende alt, hvad de kunne finde af værdi.

I februar blev de unge ved Retten i Randers idømt fængselsstraffe mellem halvandet år og to år og ni måneder.

Ifølge Thomas Hinge er der dog ikke umiddelbart noget, der forbinder overfaldet fra tirsdag med de tidligere episoder.

- Det er rigtigt, at vi har haft nogle grimme sager i det område, men der er ikke noget, der tyder på, at der er en forbindelse, siger han til Ritzau.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip