Voldsom lastbilulykke får politi til at afspærre E45 ved Vojens

En tysk lastbil kørte søndag morgen frontalt ind i en bro ved frakørsel 68 mod Vojens i nordgående retning på E45. Ulykken førte til, at motorvejen blev lukket i begge retninger.

Ved 11-tiden søndag formiddag er der dog igen blevet åbnet for trafik. Mod syd er der ingen problemer, men i nordlig retning er kun ét spor åbent.

- Vi skal have omlæsset bilen, før den kan fjernes, så den holder og spærrer, fortæller vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Vagtchefen fortæller, at årsagen til ulykken endnu er ukendt, men at chaufføren formentlig er sluppet forholdsvist billigt fra episoden.

- Han har været fastklemt og er blevet fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital. Men han var da ved bevidsthed, fortæller Ole Aamann.

Vejdirektoratet opfordrer bilister, som passerer ulykkesstedet i nordgående retning til at køre forsigtigt.

Ifølge politiet vil arbejdet med at få omlæsset og fjernet den forulykkede lastbil tage adskillige timer, og fra Vejdirektoratet lyder meldingen, at vejen først forventes at blive helt åben søndag aften.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip