Voldsom trafikulykke i Vestjylland koster 19-årig livet

En mand på 19 år mistede søndag aften livet i en alvorlig færdselsulykke ved Tim nord for Ringkøbing. Han var forsædepassager i en bil, der kørte af vejen og ind i et træ.

Bilens 18-årige chauffør og en 18-årig kvindelig passager er i livsfare bragt til traumecentret på Aarhus Universitetshospital. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

- Vi får anmeldelse om ulykken klokken 21.17. Bilen med de tre unge kommer kørende ad Stadilvej, der er en lille bivej, mod hovedvejen mellem Ringkøbing og Holstebro, da bilen af ukendte årsager kører af vejen og ind i et træ, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen til Ritzau.

Bilens 18-årige chauffør og en 18-årig kvindelig passager på bagsædet blev hårdt kvæstet.

- De har pådraget sig meget alvorlige kvæstelser, og akutlægen vurderede, at de er i livsfare. Manden blev med helikopter fløjet til traumecentret på Aarhus Universitetshospital, mens kvinden blev kørt samme sted hen i ambulance, fortæller Henrik Nielsen.

De tre unge er fra lokalområdet, og politiet har underrettet den nærmeste familie og den tragiske ulykke og dens konsekvenser.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip