Voldtægtsdømt fodboldspiller kan ikke få et arbejde

Den voldtægtsdømte fodboldspiller Ched Evans skal alligevel ikke spille for Oldham.

Klubben fra den tredjebedste engelske række havde ellers vist interesse for den 26-årige fodboldspiller, der siden sin løsladelse i oktober sidste år har haft svært ved at finde en ny arbejdsgiver.

I flere dage har der været spekulationer, om Evans skulle trække i Oldham-trøjen, men nu har klubben droppet sine planer om at skrive kontrakt med den tidligere Manchester City-spiller. Det bekræfter klubben over for Sky News.

En Oldham-direktør har ifølge det engelske nyhedsmedie fortalt, at bestyrelsesmedlemmer og deres familie modtog trusler på grund af klubbens overvejelser om at hyre den voldtægtsdømte spiller.

Lige siden, at Oldham meldte sin interesse for Evans, har klubben mødt stor modstand fra befolkningen.

Der er blevet oprettet en underskriftsindsamling på nettet, der skulle få Oldham til at droppe Ched Evans. Omkring 70.000 mennesker har indtil videre skrevet under.

Storbritanniens premierminister, David Cameron, har udtalt, at klubber, der er interesseret i spilleren, skal overveje deres beslutning nøje.

Også klubbens hovedsponsor, ZenOffice, har truet med at trække sig.

Evans fik fem års fængsel for at have voldtaget en 19-årig pige tilbage i maj 2011. Efter to et halvt år var han en fri mand igen.

Sheffield United, Evans tidligere klub, har tilbudt ham at træne med i klubben, men efter protester fra fans og sponsorer valgte klubben at trække tilbuddet tilbage.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip