Voldtægtsforbryder får sin straf, efter en hjemløs kvinde går 13 kilometer til retssalen

En hjemløs kvinde fra Ohio spadserede 13 kilometer til retsbygningen i Franklin County for at sikre sig, at hendes voldtægtsmand fik den straf, han fortjente.

Det skriver ABC News.

Da den 47-årige hjemløse kvinde var ankommet, blev hun spurgt, om hun havde noget at sige. Det havde hun angiveligt ikke, men brød så sammen i gråd.

Kort efter var hun vidne til, at voldtægtsforbryderen, 54-årige Paul E. Hubert, blev idømt tre års fængsel og erklærede sig skyldig i voldtægt.

- Han fik ikke så lang en fængselsstraf, som jeg synes, han burde, men retfærdigheden skete fyldest, skulle  den unavngivne kvinde have sagt efter retsmødet. Hun frydede sig også over, at Paul E. Huberts dom indebærer, at han hver tredje måned i resten af sit liv skal melde sig selv til et sexforbryder-register.

Overgrebet fandt sted, da den hjemløse kvinde lå og sov under en bro den 12. marts sidste år. Paul E. Hubert slog kvinden i hovedet, hvorefter han tvang hende til sex. Efterfølgende kontaktede hun politiet og fik en DNA-undersøgelse, der ledte politiet til den 54-årige mand, som allerede var registreret for et tyveri tilbage i 2007.

Paul E. Hubert havde angiveligt regnet med, at den hjemløse kvinde aldrig ville dukke op til retsmødet og troede derfor, han ville gå derfra uden straf.

- Jeg ville ikke se ham gøre det samme mod en anden. Hvis han gjorde det mod mig, så forestil dig lige, hvad han ville kunne gøre mod sit næste offer, siger hun.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip