Voldtaget af to forskellige mænd samme aften

Efter en aften hvor en 23-årig kvinde havde fået en masse procenter indenbords, stødte hun på en 24-årig mand. Det skulle blive et skæbnesvangert møde.

Den 24-årige er nemlig nu anklaget for brutalt at have voldtaget kvinden, da hun var på vej hjem fra byen. Det skriver Metro

Læs også: Politiets grumme mistanke: Bedstefar voldtog barnebarn ved siden af bedstemor

Hovedet smadret mod mur
Kvinden er nordmand og var på ferie i nærheden af Essex i England, og sagen giver i disse dage genlyd på de sociale medier. I stedet for at hjælpe kvinden på vej, bankede den 24-årige hendes hoved mod en betonmur og voldtog hende.

Kvinden var så påvirket, at hun på togstationen, hvor hun mødte sin overfaldmand, var overbevist om, hun var i Heathrow Airport.

Fandt to slags sæd
Da den 23-årige meldte overfaldet til politiet, fik hun taget prøver, som viste, at der var to slags sæd i kvinden. Den 24-årige mand var nemlig ikke den første, som angiveligt havde overfaldet kvinden den nat.

Læs også: Motorcyklister så mand voldtage bevidstløs kvinde og tog en hurtig beslutning

DNA-prøver afslørede, at en 39-årig sikkerhedsvagt, også havde udnyttet den udsatte kvindes tilstand.

Hukommelsen fejler
Han påstod i retten, at hun havde bedt om et lift og selv havde lagt op til sex. Det 23-årige offer har en lang periode fra klokken fire om morgenen, hvor hun ikke kunne huske noget om nattens hændelser.

Nu er begge mænd anklaget for at have forgrebet sig på kvinden. Overfaldene fandt angiveligt sted 9. maj sidste år, og retssagen kører i disse dage.

 

Dagens Gossip