Volley-landstræner: Alt eller intet mod verdensmester

De danske volleyherrer ser frem til dobbeltmødet med de polske verdensmestre i European League i weekenden og går all in i jagten på en sejr.

Polen vandt VM sidste år, og landstræner Mikael Trolle kalder det for en drøm, der går i opfyldelse at få lov til at spille mod polakkerne i European League.

- Vi vil gøre alt for at matche polakkerne, men det bliver selvfølgelig en overordentlig vanskelig opgave.

- Vi har arbejdet meget hårdt de sidste tre uger, og jeg føler, at vi er ved at finde det rette formniveau, siger Mikael Trolle i en pressemeddelelse.

Landsholdet har arbejdet med nogle nye statistiske analysemodeller for at finde den helt rette spilopskrift.

- Vi kommer til at spille med stor risiko i vores spil, men vores beregninger viser, at det er nødvendigt.

- Enten kommer vi til at kunne spille med polakkerne, eller også spiller vi os selv ud af kampen. Men sådan må det være på dette mega høje niveau, siger Mikael Trolle.

Han opfordrer alle til at komme forbi Antvorskovhallen i Slagelse og støtte landsholdet.

- Vi håber på stor opbakning i Slagelse, som jo har udviklet sig til lidt af en hjemmebane for os.

- Vi ligger i træningslejr i Antvorskovhallen hele denne uge op til kampene, så det giver os et virkelig godt udgangspunkt, siger Mikael Trolle.

Det er fjerde år i træk, at de danske volleyherrer er med i European League, som spilles fra 4. juli til 16. august. I hver runde spilles der to kampe mod samme modstander i løbet af en weekend. Ugen efter Polen-kampene skal Danmark en tur til Israel.

/ritzau/

 

Dagens Gossip