Vordende kendisfar: Ikke bange for bæ-bleer

Der bliver ikke kamp i hjemmet hos skuespillerparret Ryan Reynolds og Blake Lively, når det kommer til, hvis tur det er til at skifte deres kommende barn.

Den vordende far er nemlig mere end klar til at tage tjansen, fortæller han i et interview med magasinet People.

- Jeg har det helt fint med bleer og diarré og den slags ting, for jeg har masser af nevøer og niecer, så jeg har prøvet det mange gange før, siger Reynolds, der har virkelig god erfaring med at pusle babyer.

- Jeg har ikke en sart mave, lyder det fra den 38-årige skuespiller.

Den lille ny stjernebaby forventes at komme til verden i starten af 2015, og Reynolds er allerede lige ved at boble over af glæde.

- Vi ved endnu ikke, om det bliver en pige eller en dreng, men jeg er bare så spændt på at få en ven, siger skuespilleren, der påtager sig rollen som daddy-cool.

- Mange førstegangsfædre har det med at dvæle ved de fejl, de begår. Jeg er stadig på det punkt, hvor mit hovedfokus er at være åben og forstående og give plads til at lave fejl, lyder det fra Reynolds om den kommende rolle som far.

Reynolds og Lively mødtes under filmoptagelser i 2010, datede fra 2011, i 2012 blev de gift og den kommende baby er parrets første.

Newspaq

 

Dagens Gossip