Vraget FCN-angriber svarer tilbage med sejrsmål

FC Nordsjællands Emiliano Marcondes blev mandag matchvinder mod FC Midtjylland. Han måtte dog se den første del af kampen fra sidelinjen efter at være blevet bænket ovenpå kampen mod Viborg i sidste spillerunde.

Den unge offensivspiller var da også glad for at kunne gøre en forskel, da han endelig fik chancen.

- Det var jo helt fantastisk. Det er altid noget, man drømmer om, når man sidder der ude og venter på at komme ind.

- Når jeg så samtidig var blevet bænket efter at have startet inde i sidste kamp, så var det om at holde hovedet oppe og hele tiden tro på, at jeg kunne komme ind og gøre det godt igen, sagde Marcondes.

Trods det gode indhop mener matchvinderen ikke, at det var forkert at sætte ham på bænken fra kampens start.

- Nej, det var ikke en fejl. Jeg gjorde det ikke godt mod Viborg. Og når sådan noget sker, er det jo bare om at gøre det godt til træning hele ugen, og så spille godt i kampene, forklarer Marcondes, der håber, at de gode takter kan give ham mere spilletid fremover.

20-årige Marcondes blev skiftet ind efter en times spil. Hans mål faldt efter 76 minutter, hvor en hurtig omstilling førte til en stikning til Marcondes, der sparkede på mål langt ude fra.

- Jeg troede, den ville gå forbi, men så drejede den lige til sidst. Langskud er noget, jeg har trænet meget, så det var dejligt at se den gå ind, siger han.

FC Nordsjællands andet mål blev scoret af svenske David Moberg Karlsson, der udlignede til 1-1 kort inde i anden halvleg. Han lagde efterfølgende op til Marcondes' scoring.

Også han var i godt humør efter kampen.

- Jeg er jo angriber, så selvfølgelig er det rart at score. Men jeg er mest tilfreds med de tre point. Det er det vigtigste, siger svenskeren om sit første ligamål i denne sæson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip