Vred folkemængde kastrerer voldtægtsforbryder med en kødøkse

En mand der er anklaget for at forsøge at voldtage en teenagepige befinder sig i en kritisk tilstand, efter lokalbefolkningen har hugget hans kønsdele af med en kødøkse i en slagterbutik.

Det skriver dailymail.co.uk

Efter at have hørt rædselsslagne skrig fra en teenagepige, fandt nogle af byens borgere den 40-årige Suresh Kumar i en gyde, hvor han overfaldte den skrækslagne pige. I stor vrede tog borgerne loven i egen hånd og slæbte Suresh Kumar ind i en slagterbutik i byen Ganganagar i Indien. Her piskede de ham med en kæp i en time inden huggede mandens kønsdele af.

De afhuggede kønsdele blev derefter dumpet udenfor midt på vejen med Suresh Kumars blødende krop ved siden af.

Borger Aamir Dhawan fortæller, at der ikke var nogen, som hjalp manden på gaden, fordi de kunne se resterne af hans penis ligge på jorden. Dermed vidste folk, at han blev straffet for en sexforbrydelse.

- Vi har haft en masse utålelige overgreb mod kvinder i dette land for nylig, hvor piger bliver voldtaget, hængt og forulempet. Det er tid til at sætte en stopper for det. Denne hændelse sender et signal til mænd som ham her. Hvis de gør noget mod pigerne, vil de blive straffet, siger 30-årig Aamir Dhawan.

Det indiske politi opfordrer mændene bag afhugningen om at melde sig.

- Man må ikke tage loven i egen hånd. Disse forbrydelser mod piger er beklagelige, men lov og orden skal stadig overholdes. Derfor opfordrer vi disse mænd om selv at melde sig, inden vi finder dem, lyder det fra politiets talsmand.

Manden, der er sigtet for voldtægtsforsøg, blev bragt til hospitalet, hvor hans tilstand beskrives som kritisk.

Pigen, der blev overfaldet, behandles for chok. 

Se billederne af den kastrerede indiske voldtægsforbryder her

 

Dagens Gossip