Vred kvinde dræber sin elskers penis med syre

En 25-årig mand kan ikke længere bruge sin penis, efter hans daværende 17-årige kæreste hældte syge på den, fordi hun ville straffe ham for at optage dem i seksuelt samkvem, fortæller Citi FM Online.

Humphrey Khoza blev overfaldet da han sad på en bar i en landsby i Cork, som ligger i Sydafrika. 

Læs også: 5 ting, som sker for dilleren med alderen

- Alt skete så hurtigt. Jeg så hun kom gående med en flaske, men jeg vidste ikke, at det var syre. Hun kaldte mig en hund, og spurgte, hvordan jeg kunne finde på at gøre noget så afskyeligt. Det var først der, at det gik op for mig, at hun snakkede om den video, jeg optog,- fortæller Khoza.

Parret har set hinanden siden december, men man må formode, at forholdet er slut.

Læs også: Kvinde hugger utro mands penis af - to gange

- Vi var enige om at have sex, men hun vidste ikke, at jeg optog det hele med kameraet i min laptop. Jeg havde ikke planer om at vise den til nogen, og jeg forstår ikke, hvordan den er røget ud på nettet,- fortæller han videre.

Selvom hans penis ikke virker mere, så Khoza bare glad for at i live. Han har også besluttet sig for ikke at anmelde pigen for overgrebet, for det vil alligevel ikke få hans penis til at virke igen. Han synes, at det blot vil ødelægge hendes fremtid og han har alligevel ikke energi til at gå i retten. 

Lige nu er han nødt til at tisse igennem en slange, og forude venter der ham flere operationer.

 

Dagens Gossip