Vred Messi skyder mod medier: Jeg styrer ikke Barcelona

Lionel Messi er godt og grundigt vred på flere medier i Barcelona.

Medierne har de seneste dage noteret sig, at Messi er blevet uenig med træner Luis Enrique og, at argentineren har bedt om, at enten forsvinder træneren, eller også vil han selv væk.

Medierne har således beskrevet, at Messi er åbenlyst utilfreds med trænerens ledelsesstil og hans taktik, og at han derfor har talt med både Chelsea og Manchester City om et klubskifte.

De historier afviser argentineren kraftigt i et interview med FC Barcelonas egen tv-station ovenpå sejren over Atlético Madrid søndag aften.

- Jeg har ikke stillet nogen som helst krav for at blive her, for jeg har aldrig ønsket at komme andre steder hen, siger Lionel Messi ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg har også hørt, at min far skulle have talt med Chelsea og City, men det er løgn det hele, tilføjer han.

Lionel Messi fremhæver også andre historier om splid mellem ham selv og andre spillere, men slår fast, at intet af det stemmer.

- Der har været historier om, at jeg har haft dårlige forhold til Guardiola, Samuel Eto'o, Zlatan Ibrahimovic og Bojan Krkic. At jeg har fået dem væk.

- Det er på ingen måde rigtigt. Jeg har aldrig bedt om, at træneren eller nogen andre forsvinder. Der er ingen rivalisering mellem Luis Enrique og mig.

Lionel Messi scorer enormt mange mål FC Barcelona, og det har givet historier om, hvor vigtig han er for klubben. Men han afviser, at han er så vigtig, at han har indflydelse på de beslutninger, som bliver taget.

- Jeg er træt af at høre disse ting om mig. De siger, at jeg styrer klubben, men jeg er bare en spiller som alle de andre. Jeg tager ingen beslutninger, og beder heller ikke om, at de bliver taget, siger han.

- Der er mennesker, som vil denne klub ondt, og det er mere vigtigt end nogensinde, at vi står sammen, for vi har vigtige opgaver foran os, siger han

Lionel Messi kan mandag aften vinde Ballon d'Or, prisen som verdens bedste fodboldspiller i 2014. Han er oppe mod portugiseren Cristiano Ronaldo og Manuel Neuer fra Tyskland

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip