Vrede danskere om Bubbers afgang: TV2 skulle hellere droppe Vild med dans

Siden nyheden om TV2 lukker reportageserien "Danmark ifølge Bubber" ramte danskerne i morges, har flere læsere udtrykt deres utilfredshed med beslutningen.

Mange danskere undrer sig over, at den 49-årige Bubber, der bl.a. er kendt for Bubbers badekar, Snurre Snups Søndagsklub, BS & Bubber og senest "Danmark ifølge Bubber", er blevet vraget af TV2.

På Dagens.dk's facebookside er det strømmet ind med sympati-ord til den fyrede Niels Christian Meyer, som i sidste uge høstede høje seertal på 639.000, da "Danmark ifølge Bubber" stillede skarpt på børn, der er født som reservedele.

LÆS OGSÅ: Chok: Bubber fyret på TV2

"TV2 - som I vist kan se i denne tråd, så det en STOR STOR FEJL I HAR BEGÅET DER...!!!!!!", skriver Camilla Gøricke Grønning på Dagens.dk's facebookside.

"Bubber har sat fokus på nogle emner, som andre ikke har ville berøre - han har stillet de spørgsmål, vi gerne ville have svar på, men som andre ikke har turde spørge om. Jeg synes da, at fru Programchef skulle se lidt på nogle af de andre programmer først. I det mindste har Bubbers program givet en smule mening og oplysning og er ikke bare dumme-fjernsyn som andre programmer er", skriver Stella Maria Kristensen på Dagens.dk's facebookside.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Flere læsere langer ud efter andre TV2-programmer, som de hellere så udgå.

"Så hellere lukke Vild med dans, Danmark ifølge Bubber, kunne man da i det mindste holde sig vågen til", skriver Niels Michael Jensen på Dagens.dk's facebookside. 

 

Dagens Gossip