Vrede seere: TV2 håner Allan Simonsen i ny video

Friske Go'Morgen Danmark-seere kunne i går opleve en ny video med titlen "Lær at danse som Allan". Indslaget er ikke blevet godt modtaget hos flere seere, som mener, at TV2 er gået over stregen.

Den syv minutter lange video byder på indslag med Danmarks dansemus nummer et, Allan Simonsen. Hans dansestil bliver kommenteret af to professionelle dansere, som er kendt fra Vild med Dans. 

Seerne har åbentbart svært ved at se det sjove i indslaget, som TV2 ellers kalder et morsomt indslag. En del seere har skrevet vrede kommentarer på TV2's Facebookside.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Hvor er det dog useriøst og fuldstændig uden substans, at I hos Go' Morgen Danmark sender et indslag om Allan Simonsen og hans (manglende) kundskaber inden for dansen! Over stregen!!!!", det skriver Henrik B.

"Hvad f..... har I gang i?? Hvad ligner det at bringe et indslag, hvor man gør tykt grin med Allan Simonsen ? Oveni købet får i gudhjælpe mig to prof dansere til at imitere ham !! Surt for dem de er stemt ud og ikke så populære, men det er så åbenbart deres hævn !! Hertil 2 værter, der er helt oppe at ringe og synes det er meget morsomt at gøre grin med andre !! Det var pinligt og meget uværdigt - det burde I holde Jer for gode til og skamme Jer !!!", skriver Michael J.

I indslaget fortæller de to tidligere Vild med Dans-deltagere, Thomas Evers Poulsen og Malene Østergaard, om Allan Simonsens usædvanlige dansestil, som de også illustrerer på dansegulvet med et smil på læberne.

LÆS OGSÅ: Forelsket Allan Simonsen: Jeg har en særlig veninde 

Men de to professionelle dansere peger også på årsager til fodboldlegendens store problemer med at få dansen til at glide - udover de stive fodboldben.  

- Allan er en voksen mand, og han har måske godt fyldt op på harddisken, og har derfor måske svært ved at huske alle de mange trin, siger Thomas Evers Poulsen i indslaget, før han kaster sig ud i sin version af en Allan-vals.

Som svar på kritikken forklarer Go'Morgen-chef Jes Schrøder til Ekstra Bladet, at indslaget ikke skal ses som et isoleret indslag men som en del af et stort billede. 

- Go'Morgen Danmark afspejler den mangfoldighed der befinder sig i Danmark til hver en tid. Forleden dag gav de to værter på Go’Morgen Danmark deres sympati til kende over for Allan Simonsen ved at stemme for at han skulle blive i programmet. Det medførte så en række reaktioner fra seere, som synes at det kunne TV2 værter ikke tillade sig – at give udtryk for at Allan Simonsen skulle blive i Vild med Dans, når nu han danser så dårligt, siger Jes Schrøder til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Og på samme måde gjorde vi det i går morges, at vi belyste, hvorfor Allan Simonsen danser som han nu gør og det har så igen medført nogle reaktioner fra seerne. Og på den måde viser vi, hvor mangfoldigt et program vi laver, lyder det fra Jes Schrøder.

Videoen kan ses HER

 

Dagens Gossip