Wafandes perfekte dag: Mojito og numsevrik

Skrevet af admin

|

22/07/2014
Der er alkohol og struttende numser i rigelige mænger, når den danske reggae-sanger Wafande drømmer sig væk til sin perfekte sommerdag. - Zanzibar, hvid sandstrand og en mojito med alkohol i, opremser Wafande som svar på spørgsmålet om, hvilke ingredienser, der indgår i hans drømmescenario af en perfekt sommerdag. - Nu er det jo drømmeland, vi snakker om, så der skal også være nogle piger, der går frem og tilbage med struttende numser, siger han med et skævt smil. - Jeg kunne selvfølgelig også bare tage min kæreste med og få hende til at gå frem og tilbage, tilføjer han troskyldigt. Den danske hitmager, der blandt andet er kendt for sin fortolkning af The Clifters "Django" - som i Wafande-versionen har fået undertitlen "Klar på noget dumt" - har endnu ikke oplevet det perfekte scenarie. - Jeg har siddet på en strand med en cocktail. Men det var i Thailand, så numserne struttede ikke helt så meget, som de skulle, forklarer han. En feriedag om sommeren hører til sjældenhederne hos den danske sanger, som denne sommer turnéer landet tyndt med Donkey Roadshow & Special Guests. - Sommeren er jo højsæson for os. Så vi rejser på ferie om vinteren. Nu var vi i Thailand sidste år, så må vi se, hvad det bliver til i år, siger Wafande og fortsætter: - Januar og februar plejer være nogle rimelig stille måneder, så der kan jeg godt rejse væk et langt stykke tid og lade op, siger han. Med på holdet har Donkey Roadshow & Special Guests desuden Kaka, Fresh-i, Pharfar og Dean Thomson samt et antal hemmelige gæster.

Dagens topnyheder

Der er alkohol og struttende numser i rigelige mænger, når den danske reggae-sanger Wafande drømmer sig væk til sin perfekte sommerdag.

- Zanzibar, hvid sandstrand og en mojito med alkohol i, opremser Wafande som svar på spørgsmålet om, hvilke ingredienser, der indgår i hans drømmescenario af en perfekt sommerdag.

- Nu er det jo drømmeland, vi snakker om, så der skal også være nogle piger, der går frem og tilbage med struttende numser, siger han med et skævt smil.

- Jeg kunne selvfølgelig også bare tage min kæreste med og få hende til at gå frem og tilbage, tilføjer han troskyldigt.

Den danske hitmager, der blandt andet er kendt for sin fortolkning af The Clifters "Django" - som i Wafande-versionen har fået undertitlen "Klar på noget dumt" - har endnu ikke oplevet det perfekte scenarie.

- Jeg har siddet på en strand med en cocktail. Men det var i Thailand, så numserne struttede ikke helt så meget, som de skulle, forklarer han.

En feriedag om sommeren hører til sjældenhederne hos den danske sanger, som denne sommer turnéer landet tyndt med Donkey Roadshow & Special Guests.

- Sommeren er jo højsæson for os. Så vi rejser på ferie om vinteren. Nu var vi i Thailand sidste år, så må vi se, hvad det bliver til i år, siger Wafande og fortsætter:

- Januar og februar plejer være nogle rimelig stille måneder, så der kan jeg godt rejse væk et langt stykke tid og lade op, siger han.

Med på holdet har Donkey Roadshow & Special Guests desuden Kaka, Fresh-i, Pharfar og Dean Thomson samt et antal hemmelige gæster.