Wass bliver dobbelt målskytte i Evian-ydmygelse

Daniel Wass scorede to gange for Evian i lørdagens aftenkamp på udebane mod Rennes, men det har han formentlig svært ved at glæde sig over.

For danskerklubben tabte hele 2-6 til Rennes, så mundvigene hang nedad over hele linjen, da dommeren fløjtede den målrige kamp af.

Wass udlignede efter 35 minutter til 1-1, og fik for et kort øjeblik troen på point op i gæsterne, der havde Jesper Hansen på mål.

Inden pausen havde den tidligere FC Nordsjælland-keeper dog allerede hentet bolden yderligere to gange ud af nettet, og det blev blot endnu værre i anden halvleg, hvor Rennes splittede Evian-forsvaret ad.

Offensivt var Daniel Wass et af få lyspunkter, og ud over sin scoring til 2-5 knap 10 minutter før tid, havde den tidligere Brøndby-spiller også et hårdt hug fra distancen, der var tæt på at gå i mål.

Nicki Bille startede ligesom Jesper Juelsgaard kampen på bænken, men blev sat på banen med en halv time igen i et forgæves forsøg på at sætte fut i angrebet.

For Lars Jacobsen og Guingamp lignede det længe uafgjort på udebane mod Lens, men så fik indskiftede Ladislas Douniama scoret i overtiden, og så løb gæsterne med alle tre point.

Kian Hansen og Nantes fik et enkelt point med hjem fra Metz, hvor kampen endte 1-1.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip