Wass og Bille sikrer Evian-sejr i fransk danskeropgør

30/11/2014

Danskerne Daniel Wass og Nicki Bille Nielsen scorede målene, da Evian søndag vandt 2-0 i danskeropgøret mod Guingamp i den franske liga.

Daniel Wass bare fortsætter stimen af scoringer i fransk fodbold. Den tidligere Brøndbyspiller hamrede et frispark fra cirka 30 meter op i målhjørnet efter en times spil.

Han er oppe på seks ligascoringer i denne sæson, hvilket gør ham til suveræn topscorer for klubben, der bare har scoret 14 gange i 14 ligakampe.

Hele fem danskere var i aktion i danskeropgøret. Ud over Wass havde Evian Jesper Hansen på mål i startopstillingen, mens Nicki Bille Nielsen fik de sidste 33 minutter på banen.

Bille brugte tiden til at score sit første mål i ligaen, da der resterede ni minutter.

Også Guingamp stillede med dansk målmand i skikkelse af Jonas Lössl, mens Ronnie Schwartz fra start spillede i angrebet. Han blev skiftet ud midt i anden halvleg. Lars Jacobsen sad på bænken i hele kampen.

Dens vigtighed var ikke til at overse, da det var et opgør mellem ligaens to nederste. Med sejren avancerede Evian fra 19. til 16.-pladsen, mens Guingamp fortsat ligger sidst.