Wass og Vigo taber skridt i kampen om at nå Europa

03/04/2016

Spanske Celta Vigo skulle med Daniel Wass i startopstillingen forsøge at holde trit med Villarreal i kampen om at nå næste sæsons Champions League. Men holdet måtte nøjes med 1-1 mod Deportivo La Coruña i det højspændte galiciske derby søndag aften.

Hjemme på Estadio Municipal de Balaidos mødte håbefulde Celta Vigo, der i år har en af sine bedste sæsoner i mange år, hård modstand fra Deportivo La Coruña i det altid intense opgør om Galicien, hvor Vigo og A Coruña er de to største fodboldbyer.

Kampen blev en hårdt spillet affære, hvor Celta Vigo allerede efter tyve minutter havde fået to gule kort. Det ene stod danske Daniel Wass for.

Efter 21 minutter bragte Celso Borges udeholdet foran til stor frustration for hjemmeholdets fans. Kun ni minutter senere scorede Nolito dog en af sine mange vigtige mål for Celta Vigo og bragte balance i regnskabet.

Anden halvleg startede i et højt tempo, og det hårde spil fortsatte. Efter 61 minutter fik Alejandro Arribas et gult kort, der skulle vise sig afgørende. Kun syv minutter senere samlede Arribas nemlig sin anden advarsel op, og han blev dermed sendt tidligt i bad.

Celta Vigo formåede dog ikke at udnytte overtalssituationen, og kampen endte 1-1. Daniel Wass blev skiftet ud efter 88 minutter.

Inden kampen havde Celta seks point op til de gule fra Villarreal. Dermed svinder håbet om Champions League for de fra Vigo, der har fem point op til kvalifikationspladsen. Villarreal har endda spillet en kamp mindre.

Deportivo La Coruña ligger i ingenmandsland midt i tabellen.