Wass scorer i Celta-sejr over Krohn-Dehli og Sevilla

20/09/2015

Med Daniel Wass som målscorer slog Celta Vigo søndag lidt overraskende Sevilla med 2-1 i den bedste spanske fodboldrække.

Den danske midtbanespiller vandt samtidig duellen mod landsholdskollegaen Michael Krohn-Dehli, der før denne sæson forlod netop Celta Vigo til fordel for Sevilla i jagten på større udfordringer.

Efter fire spillerunder er der nu ikke meget, der tyder på, at Krohn-Dehli og de nye holdkammerater kommer til at kæmpe med i toppen med blot to point. Derimod har Celta Vigo fart på med 10 point.

På banen var Celta-spillerne dominerende før pausen, hvor gæsterne førte med 2-0.

Efter 25 minutter øgede Daniel Wass til 2-0, da holdkammeraten Hugo Mallo fik raget bolden til sig langt fremme på banen og prikket den bagud til danskeren. Wass sparkede den fladt ind i mål helt ude ved den fjerne stolpe.

Forinden havde Duran Nolito bragt Celta foran med 1-0.

Daniel Wass havde flere nærgående forsøg i kampen, hvor Michael Krohn-Dehli blev bragt i spil efter en halv time, da han fra bænken afløste Victor Vitolo.

10 minutter før slutfløjt var Wass tæt på at score direkte på frispark, men Sevilla-keeper Sergio Rico fik prikket det velplacerede forsøg til hjørnespark.

Selv om værterne fik reduceret ved Fernando Llorente 10 minutter efter pausen, så fik Sevilla aldrig lagt det velkendte og vedvarende tryk ned mod gæsternes mål, som holdet er berygtet for.

Et kvarter før slutfløjt endte bolden lidt tilfældigt hos Krohn-Dehli, der fra en skarp vinkel skød langt forbi målet, som ellers ikke var mange meter væk.

Sevilla er kendt som et hjemmestærkt hold, men holdet har nu tabt de to første ligakampe på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. For tre uger siden rejste Atlético Madrid fra Sevilla med en sejr.

Celta måtte spille kampen til ende med blot ti spillere, da Jonny i overtiden modtog sit andet gule kort i kampen.