Watt: Kevin Magnussen fik vist sig godt frem

Kevin Magnussen nåede aldrig at stille til start ved årets første grandprix i Melbourne, motoren gik i stykker under en testomgang. Danskeren fik dog alligevel vist sig frem for McLaren i løbet af weekenden.

Det siger racerkøreren og Formel 1-eksperten Jason Watt, der godkender danskerens indsats.

- Jeg synes, Magnussen har vist, hvad han kan. I træningerne og kvalifikationen var han indtil det sidste hurtigere end Jenson Button. I det sidste løb i kvalifikationen sagde Kevin selv, at han mistede power i motoren, men han var meget skråsikker på, han var bedst.

- Det er drønærgerligt, han ikke var med, specielt når Button var lige ved at score point. Så kunne Kevin have vist, hvad han kan over en løbsdistance, siger Jason Watt.

I løbet blev Jenson Button nummer 11 og dermed sidst af de kørere, som gennemførte løbet.

Indtil videre er Kevin Magnussen kun vikar for Fernando Alonso, der måtte melde fra i Melbourne på grund af en skade. Hvis McLaren får brug for en vikar i kortere eller længere tid, så er Watt overbevist om, at valget falder på Magnussen igen.

- Fernando Alonso sidder hjemme i Spanien, og man kan forestille sig, at han ikke har meget lyst til at sætte sig ned i raceren, som den kører lige nu. Den er lysår efter de hurtige biler, så han har måske ikke travlt med at komme tilbage.

- Hvis Alonso pludselig ikke er interesseret i at køre længere, så er jeg overbevist om, at McLaren tager Kevin og ikke har lyst til at kigge andre steder, siger Jason Watt.

McLaren-raceren har givet problemer hele weekenden, og Jenson Button blev også overhalet to gange undervejs af løbsvinder Lewis Hamilton.

Spørgsmål: Hvor meget kan McLaren nå at gøre ved bilen, inden der er løb om 14 dage i Malaysia?

- Ikke ret meget - og slet ikke, når de giver varmen skylden. Nu gik det okay for Button i løbet, men der er 15 grader varmere i Malaysia.

- De kan nå at samle en masse data, så de ved, hvordan de skal programmere de elektroniske enheder, men de kan ikke nå at lave bilen de tre sekunder hurtigere, det kræver for at følge med midterfeltet, siger Jason Watt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip